El Posa’t la Gorra 2015 se supera i recull 32.516 euros per lluitar contra el càncer infantil

El festival Solidari de Molins de Rei torna a superar-se recollint 32.516 euros a favor de l’AFANOC i recapta més diners que mai. Diverses entitats s’han tornat a implicar amb la iniciativa, organitzada l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei. 

Les gorres verdes han inundat el pati de l'escola El Palau // Jose Polo

Les gorres verdes han inundat el pati de l’escola El Palau // Jose Polo

El Posa’t la Gorra 2015, l’activitat solidària que recull fons per a l’AFANOC, entitat que lluita contra el càncer infantil, ha aconseguit recollir un total de 32.516 euros en la seva darrera edició, celebrada el cap de setmana del 29 i 30 de novembre. L’any passat, quan es van haver de celebrar al teatre del Foment Cultural i Artístic per la pluja, es van recollir 17.212 euros. Amb aquests més de 32.000 euros es s’ha batut el rècord de diners recaptats d’una iniciativa que enguany ha arribat a la seva novena edició.

L’objectiu prioritari d’enguany ha estat col·laborar amb la Planta d’Oncologia Infantil de la Vall d’Hebron.

Una vegada més, la gran festa celebrada al pati de l’escola El Palau amb la venda de la clàssica gorra i la implicació de diferents entitats i empreses de Molins de Rei ha tornat a estar l’activitat principal. A més de la gorra, enguany es podia comprar un calendari solidari amb fotografies dels agents de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei amb nens i nenes a la Casa dels Xuklis editat per l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, entitat organitzadora de les activitats. Durant tot el matí s’han sortejat lots de productes de comerços molinencs i peces de col·leccionista donades per alguns personatges famosos com per exemple esportistes. De fet, els objectes de subhasta més valorants han estat les samarretes signades dels jugadors de futbol Andrés Iniesta i Pedro Rodríguez.

A més de la festa del dissabte, enguany s’ha sumat un altra activitat, la Zumba Solidaria. Per la seva banda, l’Associació Molinenca de Tast ha realitzat la segona edició del tast solidari, aconseguint gairebé 5.000 euros – més del doble que en la primera edició – amb una interessant activitat realitzada el 28 de novembre a la Sala Gòtica.

Recomanacions personalitzades