Un poema vampíric i un conte de caputxetes salvatges guanyen el 10è concurs de microrelats de terror

17 relats en català i 136 en castellà s’han presentat al 10è Concurs de Microrelats de Terror i Gore, dins el Festival de Cine de Terror. Els guanyadors han estat “Passió vampírica”, d’Elies Villalonga, i “Feroz”, de Paz Monserrat.

El 10è Concurs de Microrelats de Terror i Gore forma part del 35è Festival de Cine de Terror de Molins de Rei // Festival de Cine de Terror

El 10è Concurs de Microrelats de Terror i Gore forma part del 35è Festival de Cine de Terror de Molins de Rei // Festival de Cine de Terror

El Festival de Cine de Terror no és només cine. S’ha obert a altres disciplines, fins i tot al menjar. I una d’elles és la literatura. Ara fa deu anys que col·laboren amb la Biblioteca Pau Vila amb el Concurs de Microrelats de Terror i Gore. Aquest 2016 s’han presentat 153 microrelats, dels quals només 17 eren en català.

El jurat, format per Glòria Massana, Aina Ibàñez i Laura Marin, ha escollit com a guanyador en llengua catalana Passió vampírica, d’Elies Villalonga, de Sant Cugat del Vallès, que en forma de poema mostra una escena de vampirs. També s’ha fet una menció especial a Foscor, de Cèlia Tous, una molinenca de 13 anys.

A la categoria en llengua castellana ha guanyat “Feroz”, de Paz Monserrat, de Molins de Rei, que dóna la volta al conte de la caputxeta vermella. També shan donat dos accèssits: el primer per a 6 segundos, de Julio del Pino, de Saragossa: i el segon per a Muerte sin importancia, de José Joaquín Sánchez, de Badajoz.

Recomanacions personalitzades