El curt sobre l’autisme “Pensamientos de Nil” s’edita en DVD en benefici de Gueopic

El curtmentratge del molinenc Dani Andreu sobre l’autisme “Pensamientos de Nil” s’immortalitza en DVD després d’un any recollint premis en diversos festivals. Els beneficis es destinaran a l’associació Gueopic d’ajuda a persones amb autisme.

Dani Andreu va presentar el DVD de "Pensamientos de Nil" acompanyat de Joan Domènech (a l'esquerra) // Jordi Julià

Joan Domènech va acompanyar Dani Andreu en la presentació del DVD de “Pensamientos de Nil” // Jordi Julià

Fa un any el realitzador i actor Dani Andreu feia un curtmetratge que en només dos minuts concentra les emocions que comporta tenir una persona autista a la família. Andreu ha estat el director i guionista de “Pensamientos de Nil”, basant-se en la seva pròpia experiència com a pare d’un nen amb autisme. El curt ha aconseguit un notable èxit, aconseguint reconeixements com el premi del públic al Festival de Cine de Zaragoza. Fins i tot s’ha projectat en escoles de les Illes Balears, el Perú, Colòmbia i Argentina per treballar l’autisme en xerrades amb pares.

Després d’aquest recorregut, Dani Andreu ha decidit immortalitzar-lo en forma de DVD. La publicació inclou, a més, l’opció de veure el curt amb dues bandes sonores alternatives i de triar l’idioma dels subtítols: castellà, català o anglès. El motiu de la publicació ha estat sentimental, per “deixar-ne constància física”, però també perquè “molta gent ho demanava”, explicava l’autor a la presentació del DVD, dilluns 17 d’octubre.

S’han editat 100 còpies que es venen a través del correu electrònic gueopic@gmail.com. Cada còpia val 10€ i els beneficis es destinaran a l’associació Gueopic, creada pel mateix Dani Andreu per ajudar les famílies amb persones autistes.

Recomanacions personalitzades