Gueopic segueix recollint premis i suports

El curt Pensamientos de Nil, editat pels fundadors de Gueopic, rep el premi del públic al Festival de Cine de Zaragoza. L’empresa Guinot Prunera fa una donació a l’entitat i es converteix en patrocinadora.  

Cartell Pensiamientos de Nil GueopicEl projecte molinenc d’ajut als nens autistes o amb problemes de comunicació, Gueopic, segueix fent passes endavant. Pensamientos de Nil, un curtmetratge dirigit per un dels fundadors de l’entitat sense ànim de lucre, Dani Andreu, ha aconseguit el premi del públic en el Festival de Cine de Zaragoza.

No és el primer reconeixement que rep aquesta obra que parla sobre la temàtica de l’entitat. En el VIII Festival Internacional de Cine sobre la Discapacitat (FECIDISCOVI), organitzat per ANADE, ha estat nominat a la millor pel·lícula. També s’ha representat en festivals com La Orotava o Pilas en Corto.

Guinot Prunera, nou patrocinador oficial

Dani Andreu (esquerra) i Marcel Prunera (dreta) signan l'acord // Jose Polo

Dani Andreu (esquerra) i Marcel Prunera (dreta) signan l’acord // Jose Polo

Algunes empreses privades comencen a fer costat al projecte sense ànim de lucre. Primer va ser La Caixa i, ara, l’empresa molinenca Guinot Prunera s’ha convertit en patrocinador oficial de la iniciativa amb una aportació econòmica de 1.000 euros.

Recomanacions personalitzades