L’Ajuntament inverteix 1,17 milions d’euros en el nou contracte de jardineria

L’empresa Moix torna a guanyar el concurs públic del contracte de jardineria, amb un import de 1,17 milions d’euros. Es renova la maquinària i s’incorporen tres vehicles elèctrics. 

Treballador utilitzant el nou material // Jose Polo

Treballador utilitzant el nou material // Jose Polo

Després de més de 6 anys de pròrroga forçosa, l’Ajuntament de Molins de Rei ha renovat el contracte de jardineria. L’empresa guanyadora ha estat la mateixa que feia aquesta tasca fins ara: Moix, Serveis i Obres S.L. Tres corporacions s’han presentat el concurs guanyat per Moix. El contracte té un import d’1.177.483 euros.

Les principals novetats són la renovació de la maquinària utilitzada, la incorporació de nous vehicles – tres dels quals són elèctrics – i l’augment de la plantilla, que passa de 9 a 10 persones. També s’ha habilitat un equip de treball pels dissabtes al matí i es plantaran 12.000 flors de temporada i 200 arbustos. D’altra banda, es començarà un programa a les escoles amb la intenció de conscienciar del valor dels elements naturals entre els més joves.

“Hem anat valorant diferents opcions per millorar el contracte i al final s’ha quedat al calaix”, ha assegurat el president de l’àrea de Sostenibilitat i Territori, Ramon Sànchez, en absència de l’alcalde a la convocatòria de premsa, preguntat pels motius del retard en la renovació del contracte. “Hem de ser conscients que el dia a dia de l’Ajuntament és complicat i elaborar aquests plecs, complexos, és difícil”, ha justificat. Segon ell, el nou contracte serveix per donar “passes endavant oferint un servei de futur i una millora substancial en l’aspecte de la vila”

El primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), ha destacat que el nou contracte inclou la “recuperació dels parterres de l’avinguda de Caldes”, que en algunes ocasions han presentat un aspecte deficient. “El contracte respon als compromisos del govern de qualitat i embelliment de l’espai públic”, ha declarat el socialista.

Menys temps en la campanya d’esporga

El nou contracte redueix el temps utilitzat en la campanya d’esporga, que comença aquesta setmana. S’habilita un segon equip que permetrà “reduir en un 70% el temps i les molèsties de la poda”, segons informa el consistori.

 

Recomanacions personalitzades