Les millores al pou del Pla permeten recuperar la pressió de l’aigua

L’Ajuntament ha enllestit els treballs de millora al pou d’aigua del Pla, després que es tornés a clausurar per la presència de tòxics. D’aquesta manera, en principi tots els habitatges de Molins de Rei han de recuperar la pressió normal de l’aigua.

L'Ajuntament garanteix la pressió de l'aigua a tots els habitatges // Arxiu

L’Ajuntament garanteix la pressió de l’aigua a tots els habitatges // Arxiu

Després que l’Ajuntament tornés a tancar el pou d’aigua del Pla perquè s’hi van tornar a detectar nivells alts del component tòxic diuron, ha finalitzat les millores necessàries per tal que no torni a disminuir la pressió de l’aigua en cas d’aturada. El consistori es va comprometre a invertir als pous per millorar el filtratge d’aigua i les connexions amb la xarxa d’Aigües Ter-Llobregat.

Amb les actuacions realitzades, el dipòsit que hi ha situat a Riera Bonet passarà a tenir un percentatge d’aigua procedent de la xarxa d’ATLL mai inferior al 40%, mentre que la resta procedirà del pou del Pla. Això garantirà la qualitat i la pressió habitual de l’aigua en tots els barris i habitatges de Molins de Rei. D’aquesta manera, el pou del Pla ha quedat reobert amb totes les mesures de seguretat, i ha suposat que es recuperi així els nivells de pressió normals.

 

Recomanacions personalitzades