L’Ajuntament renovarà l’enllumenat de la plaça Joan Vallés i Vilà

L’espai conegut popularment com a Llave de Oro passarà a utilitzar llums més “eficients i sostenibles” segons el consistori. 

Imatge de la plaça Joan Vallès // Jose Polo

Imatge de la plaça Joan Vallés // Jose Polo

Després de les queixes dels veïns de l’estat de deixadesa de la plaça Joan Vallés i Vilà per la falta de civisme i l’espera de més d’un any sense solucions, l’Ajuntament de Molins de Rei ha anunciat una primera actuació en aquest punt també conegut com a Llave de Oro: la renovació de l’enllumenat públic.

Durant els mesos d’agost i setembre es canviarà la il·luminació de l’espai aconseguint “reduir les emissions de CO2” i realitzant un “estalvi energètic i econòmic”, segons el consistori. Aquest canvi també suposarà una reducció de la contaminació lumínica i la il·luminació intrusa a les vivendes.

A més, també està previst substituir les columnes d’entrada i sortida per altres amb protecció anticorrosiva i el canvi de les llumeneres tipus globus per altres amb tecnologia led. El rentat de cara de l’espai es completarà a la zona central, on s’eliminaran les columnes baixes per col·locar altres més altres amb projectors led. També es vol instal·lar una columna amb projectors a la zona del parc infantil.

Recomanacions personalitzades