Molins de Rei aconsegueix ser de Zona 1 només per anar a Sant Feliu

Des de l’1 de juny anar de Molins de Rei a Sant Feliu o a l’inversa val només una zona de transport públic. Totes les persones que disposin d’un títol de transport integrat de viatges limitats (com per exemple una T-10) es beneficiaran d’una reducció del preu del trajecte entre ambdues ciutats.

L'Estació de Renfe de Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei

L’Estació de Renfe de Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei

Després d’anys de reivindicacions perquè Molins de Rei deixi de formar part de la zona 2 de la tarifa integrada de transport públic, ara l’Autoritat Metropolitana del Transport ha decidit reduir el preu del trajecte entre Sant Feliu i Molins de Rei. D’aquesta manera, els ciutadans gaudiran de la tarifa de zona 1 entre aquestes dues ciutats, però continuaran pagant el mateix per anar a Cornellà o Barcelona.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), ha celebrat la notícia i ha destacat que “s’ha resolt un greuge històric per la gent que havia d’anar a la capital comarcal a treballar, o als jutjats, o a l’agència Tributària o als serveis sanitaris, i que havia de pagar dues zones”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), ha assegurat que continuaran les reivindicacions perquè “no pot ser que ens valgui el doble anar a Barcelona del què li val a una persona de Gavà”.

Els canvis en el preu dels bitlles tindran efecte a tot el sistema integrat dels transports públics que tenen parades a Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat en tots aquells títols amb viatges limitats:  T-10, T-50/T-30 o T-70/30. En la resta de títols, es continuarà pagant com abans.

Recomanacions personalitzades