El Club Natació Molins de Rei puja a Divisió d’Honor per primera vegada

L’equip de waterpolo aconsegueix l’ascens a la màxima categoria estatal després d’aconseguir el títol de lliga a Primera Divisió. 

L'equip després d'aconseguir l'ascens // CN Molins de Rei

L’equip després d’aconseguir l’ascens // CN Molins de Rei

L’absolut de waterpolo del Club Natació Molins de Rei ha fet història. Per primera vegada en els 45 anys del club, s’ha aconseguit l’ascens a Divisió d’Honor, màxima categoria estatal d’aquest esport. Un èxit inqüestionable.

Els entrenats per Sergi Pedredol, a més, han aconseguit el títol de lliga de Primera Divisió, amb una jornada d’antelació. L’equip ha aconseguit un ple de victòries a la Piscina Municipal de Molins de Rei aquesta temporada. Aquesta solidesa com a locals ha estat una de les claus de l’èxit.

L’ascens i el títol de lliga s’ha segellat en la penúltima jornada de lliga gràcies a una victòria contra La Latina, segon classificat i líder durant moltes jornades, per 11 a 4. La Piscina Municipal s’ha omplert en dia de Sant Jordi per a l’ocasió. La inspiració dels homes ofensius i la fortalesa defensiva han estat vitals per aconseguir una còmoda victòria.

Pedrerol i el segon entrenador, Xavi Pajuelo, han acabat a l’aigua. L’èxit ha precedit a una gran festa amb ampolles de cava i samarretes commemoratives per a l’ocasió. Un cop acabada la lliga, el club començarà a preparar la pròxima temporada, la primera del Molins a Divisió d’Honor.

Pedrerol donant instruccions durant l'últim partit de lliga // CN Molins de Rei

Pedrerol donant instruccions durant l’últim partit de lliga // CN Molins de Rei

 

Recomanacions personalitzades