One to One finalitza l’Absa Cape Epic per segon any consecutiu

L’equip de Molins de Rei format pels dos Josep Colomina, pare i fill, aconsegueixen acabar la cursa de BTT més dura del món un any després de fer-ho per primera vegada. 
Absa Faldo definitiu Viu Molins de Rei

 

Els dos Josep Colomina després de finalitzar l'Absa Cape Epic // One to One

Els dos Josep Colomina després de finalitzar l’Absa Cape Epic // One to One

Ho han tornat a aconseguir. One to One Catalunya, l’equip de Molins de Rei format per Josep Colomina (pare) i Josep Colomina (fill), ha finalitzat la cursa de resistència en bicicleta de muntanya més dura del món, l’Absa Cape Epic, per segon any consecutiu. Una gran fita, un premi a tot l’esforç fet en els entrenaments i en la cerca d’sponsors per poder costejar el viatge a Sud-àfrica.

“La setena etapa ha estat una de les més increïbles que recordo anant en bicicleta i porto molts anys”, diu des del podi Josep Colomina (pare), esgotat després de tots els sacrificis però amb una evident cara de satisfacció. “Hem gaudit molt, moltíssim”, remata després d’entrar en el selecte club dels Amabube, aquells que han acabat aquesta competición en tres ocasions. El seu fill, sempre competitiu, afegeix: “hem anat de menys a més i al final hem pogut avançar a 10 parelles d’elit”. “No hi ha millor manera que celebrar el dia del pare que finalitzant la millor cursa del món”, se sincera.

L’èxit és inqüestionable. El que va començar com una promesa d’un pare a un fill, va continuar fent història amb el petit Colomina com l’esportista més jove que mai a acabat l’Absa Cape Epic, es transforma ara en una revàlida que encara té més mèrit. Perquè el més difícil no és arribar, sinó mantenir-se.

Recomanacions personalitzades