One to One ja és a Sud-àfrica per repetir l’aventura de l’Absa Cape Epic

Els molinencs Josep Colomina (pare) i Josep Colomina (fill) busquen la revàlida en la cursa de BTT més dura del món: l’Absa Cap Epic. 

Absa Faldo definitiu Viu Molins de Rei

 

Els dos Colomina recollint el dorsal 235 // One to One

Els dos Colomina recollint el dorsal 235 // One to One

La promesa d’un pare a un fill va convertir-se en realitat ara fa un any i els dos Josep Colomina (pare i fill) van finalitzar amb èxit la seva participació en la cursa de BTT més dura del món, l’Absa Cape Epic, on el petit Colomina es va convertir, amb 18 anys, en el participant més jove de la història de la competició.

Però One to One Catalunya, nom de l’equip que uneix a aquesta família, no s’han conformat amb l’experiència de l’any passat i, un any després, es disposen a repetir, en una aventura que ha requerit un esforç extra econòmic i, evidentment, físic després d’una dura preparació.

Ja són a Sud-àfrica, a Ciutat del Cap, des d’on diumenge 13 de març comença una aventura de 652 quilòmetres i 15.100 metres de desnivell per una geografia molt dura, que portarà la seva fortalesa mental i física als límits.

Jornada a jornada, les evolucions de One to One a l’Absa Cape Epic es podran seguir a través de Viu Molins de Rei, que els anirà seguint per descobrir les seves sensacions i evolucions en una cursa que promet ser apassionant.

Recomanacions personalitzades