Ingressa a presó el violador en sèrie de Molins de Rei

El jutge decreta l’ingrés a presó del presumpte violador en sèrie de Molins de Rei que va ser detingut ‘in fraganti’ a l’Eixample de Barcelona. Tenia antecedents per agressions sexuals a Jaén i Sant Boi de Llobregat. 

Ja és a la presó. El jutge ha decretat l’ingrés en un centre penitenciari del presumpte violador en sèrie, veí de Molins de Rei, detingut in fraganti el passat sis de març a l’Eixample de Barcelona, on havia actuat els darrers mesos en reiterades ocasions.

Segons ha informat el Cap de l’Àrea d’Investigació Criminal de Barcelona dels Mossos d’Esquadra, Pere Guillén, l’home “seleccionava les víctimes a la zona lúdica de l’Eixample, les seguia fins al portal de casa seva i llavors les robava i agredia sexualment”“Seguia les dones a mig carrer de distància i aprofitava el mobiliari urbà per amagar-se”, ha explicat Guillén sobre el modus operandi del violador. Quan estava en el portal de les víctimes les “amenaçava amb tornavisos, tisores o arma blanca”. En una conducta “mai vista”, l’home va intentar agredir una noia i, durant la mateixa nit de gener, ho va aconseguir amb una segona.

Segons Guillén, la “coordinació entre unitats policials” ha estat “clau” en la detenció del delinqüent. La investigació ha durat mesos i una gravació d’una càmera de seguretat ha estat vital en tot el procés.

Entre els mesos de setembre i març, el violador en sèrie va intentar agredir dones d’entre 18 i 30 anys en set ocasions i en tres va poder perpetrar l’agressió sexual, sempre al districte de l’Eixample de Barcelona i de matinada. L’home, de 38 anys, ja tenia dos antecedents anteriors de la Policia Nacional per delictes similars a Jaén i Sant Boi de Llobregat.

 

 

Recomanacions personalitzades