Detingut a Barcelona un violador en sèrie de Molins de Rei per agredir dones quan accedien al seu portal

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de Molins de Rei per set agressions sexuals a dones joves. El delinqüent les assaltava amb arma blanca de matinada quan volien entrar al portal de casa seva per després violar-les. El van enxampar in fraganti en un intent d’agressió. 

Un home de Molins de Rei de 38 anys i de nacionalitat espanyola ha estat detingut per haver realitzat presumptament un total de set agressions sexuals al districte de l’Eixample de Barcelona entre els mesos de setembre i març.

El delinqüent atacava les víctimes de matinada quan estaven intentant accedir al portal de casa seva. Un cop dins les amenaçava amb una arma blanca per, finalment, violar-les. En tres dels set casos les víctimes van aconseguir fugir però fins a quatre vegades el molinenc va arribar a consumar l’agressió sexual.

Els Mossos el van detenir in fraganti el sis de març quan intentava realitzar la setena agressió. Els agents l’estaven investigant quan va entrar en el portal de la noia afectada, que va aconseguir fugir a través de les escales de l’edifici fins a refugiar-se a casa seva. El violador en sèrie va ser neutralitzat i detingut en sortir del portal.

Després de la feina de l’Àrea d’Investigació Criminal de Barcelona es va arribar a la hipòtesi que era la mateixa persona l’autora de totes les agressions. Tot i això, en algun cas, encara hi ha gestions d’investigació pendents de resultat, segons informen els Mossos. A més, els policies han pogut comprovar que el detingut ja tenia un antecedent policial per agressió sexual de l’any 2004. De fet, els Mossos no descarten que pugui haver comès més delictes de les mateixes característiques.

El presumpte agressor ja ha ingressat a presó.

Recomanacions personalitzades