El Molins de Rei CF és la revelació permanent de la Preferent femenina

L’equip de Carlos Tregón se situa en la part capdavantera de la classificació en la seva primera temporada a Preferent. Després d’unes setmanes complicades, la victòria contra el Sant Gabriel reforça el bloc amb vistes al final de curs. 

El Molins de Rei CF fent el crit de guerra abans de jugar contra el Sant Gabriel "B" // Jose Polo

El Molins de Rei CF fent el crit de guerra abans de jugar contra el Sant Gabriel “B” // Jose Polo

Revelació però no efímera, sinó permanent. El femení del Molins de Rei Club de Futbol és l’autèntica sorpresa positiva de Preferent, categoria equivalent a la 2aB en futbol masculí. L’equip entrenat per Carles Tregón va aconseguir l’ascens la temporada passada, recollint premis per part de l’Ajuntament i aconseguint protagonitzar reportatge principal de la secció d’esports de l’Anuari Viu Molins de Rei 2015. Però sempre és més difícil mantenir-se que arribar i ara encaren l’últim terç del curs en la quarta plaça, a pocs punts de les terceres i les segones. Mèrit inqüestionable i permanent en el temps.

“Vam reforçar l’equip per encarar la nova categoria i pensàvem que teniem bloc per no patir pel descens”, reconeix Tregón, que també s’ha sorprès del gran rendiment del grup que entrena. I és durant moltes jornades el Molins ha mantingut un frec a frec amb els galls de la categoria, equips confeccionats per lluitar per l’ascens. “La temporada està sent força bona”, qualifica el tècnic, sempre ambiciós.

La victòria contra el Sant Gabriel “B”, punt d’inflexió

Sandra, autora de tres gols, preparant-se per llançar una falta // Jose Polo

Sandra, autora de tres gols, preparant-se per llançar una falta // Jose Polo

Just abans de rebre al tercer classificat al Josep Raich l’equip passava per un moment complicat. Acumulant baixes i amb una profunditat de plantilla menor a la dels rivals, les molinenques encadenaven tres partits sense conèixer la victòria. “La temporada és molt llarga i potser no tenim els mateixos recursos que altres”, opina Tregón.

Contra les de Sant Adrià del Besós les molinenques han mostrat tot el seu caràcter. Després d’una primera part igualada on han tingut el pes del partit, l’equip s’ha avançat amb una bona internada de Sandra Alberola (1-0). El matx s’ha complicat amb l’empat a un de Kenni Thomson (1-1) però quan les coses estaven més difícil les quadribarrades han fet un pas endavant.

Demostrant una gran fortalesa mental, han superat el gol de l’empat i Sandra ha fet el 2 a 1 amb una preciosa vaselina. Després el Sant Gabriel no ha pogut suportar la intensitat del Molins i una vegada més Sandra, autora d’un hat-trick, ha fet el 3 a 1 final amb un xut des de casa seva, de molt lluny, que ha sorprès la portera rival. Una demostració que el Molins sap superar les dificultats.

“Això és una carrera de fons i no descartem poder estar una mica més amunt”, comenta l’entrenador. I és que la victòria en un duel contra un rival directe pot significar un punt d’inflexió positiu per afrontar el final de temporada al màxim nivell. “És el moment que la gent es reincorpori per tornar a la dinàmica positiva”, sentència Tregón, conscient que encara no es coneixen els límits del seu equip.

 

Recomanacions personalitzades