El CFS Molins 99 col·labora amb la Creu Roja recollint 60 quilos d’aliments

Primera recollida d’aliments del Club Futbol Sala Molins 99, que aconsegueix 60 quilos pel Centre de Suport a les Famílies de la Creu Roja Baix Llobregat Centre. 

PATROCINI CRÓNIQUES

 

La caixa de la Creu Roja situada a l'entrada de La Sínia // Jose Polo

La caixa de la Creu Roja situada a l’entrada de La Sínia // Jose Polo

Esport i solidaritat s’han tornat a unir. Durant les darreres setmanes, el Club Futbol Sala Molins 99 ha organitzat la primera recollida d’aliments al Poliesportiu de la Sínia. El resultat han estat 60 quilos d’aliments, aportats per les famílies i els jugadors, destinats al Centre de Suport a les Famílies de la Creu Roja Baix Llobregat Centre, situat a Molins de Rei.

“La idea sorgeix quan una jugadora ens diu que on estudia estaven organitzant una recollida de joguines”, explica a Viu Molins de Rei Àlex Sánchez Ajo, jugador del primer equip i impulsor de la iniciativa. “Es va plantejar a la directiva del club i la idea va agradar”, indica. Tot i que es tenia pensat recollir joguines i aliments, després de parlar amb la Creu Roja, s’ha considerat que era molt més pràctic fer la recollida exclusivament de productes d’alimentació perquè les joguines havien de ser noves, fet que podia ser un problema.

Amb tot, durant tres setmanes, el temps que triguen tots els equips de l’entitat en jugar coma mínim un partit de local, una gran caixa de la Creu Roja ha estat situada just a la porta d’entrada del Poliesportiu de la Sínia. Tant el CFS Molins 99 com la Creu Roja han publicitat la iniciativa a través de les xarxes socials i tot i que sempre “es poden millorar coses” es fa una valoració “molt bona” d’aquesta primera experiència, segons Sánchez Ajo. Els productes ja són al banc d’aliments molinenc i, coincidint amb les festes de Nadal, aniran a parar als més necessitats de Molins de Rei i la comarca.

Recomanacions personalitzades