La festa “Posa’t La Gorra” contra el càncer infantil recull 17.212 euros malgrat la pluja

La tradicional festa Posa’t la Gorra a favor de l’AFANOC s’ha hagut de celebrar al Foment Cultural i Artístic per les inclemències meteorològiques. Tot i la pluja, s’han aconseguit recollir 17.212 euros. 

Instant de la festa infantil feta al Foment Cultural i Artístic // Ajuntament de Molins de Rei

Instant de la festa infantil feta al Foment Cultural i Artístic // Ajuntament de Molins de Rei

La solidaritat ha hagut de superar les inclemències meteorològiques. El cap de setmana solidari contra el càncer infantil en col·laboració amb l’AFANOC i el seu projecte de La Casa dels Xuklis ha estat marcat per la pluja que ha caigut sobre Molins de Rei. Tot i que algunes activitats previstes com la Cursa Solidaria organitzada per l’AEM s’han hagut de suspendre, la festa de diumenge prevista al pati de l’escola Alfons XIII s’ha pogut celebrar al Foment Cultural i Artístic. També s’ha dut a terme la primera edició del Tast Solidari gràcies a la col·laboració de l’Associació Molinenca de Tast.

La gran festa contra el càncer infantil, que ha comptat amb la col·laboració de múltiples entitats i empreses de Molins de Rei, ha aconseguit recollir un total de 17.212 euros. Aquesta quantitat és 500 euros superior a la recollida l’any passat. Així doncs, tot i els impediments que ha posat la pluja, la iniciativa ha tornat a superar-se. A més, enguany, les persones que fan possible aquest esdeveniment solidari s’han associat en una entitat, l’Associació Suport als Infants de Molins de Rei, que promet fer més iniciatives solidàries durant la resta de l’any més enllà de la festa de principis de desembre que ja està consolidada.

Recomanacions personalitzades