L’Ajuntament rectifica i modifica el pas elevat del Rafael Casanova

El nou pas elevat del carrer Rafael Casanova s’ha modificat un mes després de la seva estrena. L’Ajuntament ha efectuat l’obra davant les queixes de nombrosos ciutadans, que han rascat els baixos del seu vehicle. 

El pas elevat després de la modificació // Jose Polo

El pas elevat després de la modificació // Jose Polo

Les últimes obres del carrer Rafael Casanova s’han hagut de modificar poc més d’un mes després de la seva estrena. I és que el pas elevat situat just al davant de la plaça Pompeu Fabra va crear nombroses queixes per part dels veïns, que es van expressar a través de les xarxes socials. El motiu: era massa pronunciada i això generava desperfectes en els baixos dels vehicles.

Ara l’Ajuntament ha fet que la rampa tingui menys desnivell, fent-la més fàcil de travessar. Tot i la rectificació, des del consistori s’insisteix que el pas elevat “complia la normativa”. “L’objectiu és continuar limitant la velocitat a l’inici d’aquesta zona de prioritat però evitant que es malmetin els baixos dels vehicles”, sentencien. L’actuació s’ha realitzat el passat sis d’octubre al matí i el carrer Rafael Casanova ha estat tallat fins a primera hora de la tarda.

Recomanacions personalitzades