Nombrosos conductors es queixen del resultat de les obres del Rafael Casanova

Les obres d’ampliació de la plataforma única generen neguit entre els propietaris de vehicles. La rampa instal·lada fa malbé els baixos dels cotxes si no es redueix molt la velocitat al passar. L’Ajuntament no tanca la porta a fer canvis per evitar aquesta situació però assegura que compleix la normativa. 

Imatge de la rampa plena de rascades // Jose Polo

Imatge de la rampa plena de rascades // Jose Polo

La finalització de les obres del carrer Rafael Casanova ha vingut acompanya de certa polèmica. Nombrosos conductors s’han queixat a través de les xarxes socials de la rampa que dóna accés a l’ampliació de la plataforma única. I és que al passar amb el seu vehicle moltes persones han rascat els baixos del seu cotxe. De fet, tot i que el nou tram s’ha obert al trànsit divendres 28, les marques de les rascades dels vehicles ja són més que evidents.

El malestar dels ciutadans s’ha fet arribar, per exemple, a través dels comentaris de la noticia al Facebook de Viu Molins de Rei. La revista El Llaç també va penjar a Facebook una foto de la nova obra, generant un ampli debat a la xarxa. “Els ressalts de la carretera fan pena, et deixes el cotxe allà clavat, sembla que el que dissenya el projecte no tingui cotxe”, diu José Domínguez Sánchez. “Els 4×4 tenen permís per passar pel carrer, la resta de cotxes és millor que assegurin els baixos”, afegeix Marc Marimon. “La primera vegada que vaig passar vaig rascar i ahir em vaig fixar que ja està tot l’asfalt rascat, ara què s’ha de fer? denunciar a l’Ajuntament”, es pregunta Gloria Cercadillo.

Fonts municipals han assegurat a aquest diari que la rampa compleix la normativa. “Hi ha rampes encara més pronunciades, com la del poliesportiu municipal“, indiquen. Defensant l’obra acabada d’estrenar, des del consistori s’afirma que “els vehicles que van a poc a poc no rasquen en cap cas”. Tot i això, davant la situació es reforçarà la senyalització de la zona 30 per deixar clar que és necessari reduir molt la velocitat en aquest tram. També s’està valorant suavitzar el pendent d’alguna manera, tot i que aquesta actuació encara no s’ha decidit a hores d’ara. “L’objectiu és que els cotxes redueixin la seva velocitat”, sentencien des de l’Ajuntament.

Recomanacions personalitzades