Els food trucks arriben també a la Festa Major

Quatre caravanes de menjar instal·lades a la plaça del Molí amplien l’oferta gastronòmica de carrer durant els dies de la Festa Major. L’espai que ja va funcionar amb èxit a la Fira de la Candelera ha tornat a aconseguir despertar l’interès dels molinencs.

Totes les taules de les caravanes de menjar estaven plenes a l'hora de dinar // Jordi Julià

Totes les taules de les caravanes de menjar estaven plenes a l’hora de dinar // Jordi Julià

A les diferents activitats que acostumen a omplir els carrers del Centre Vila el cap de setmana de la Festa Major com el “Dóna el xumet al camell” i la fira de col·leccionisme i brocanters, la plaça del Molí cada cop més es consolida com espai festiu: a la Fira Stocks, ben valorada tant per compradors com venedors, s’hi sumen els inflables posats per la Unió de Botiguers i un MolinsBus exposat per a nens.

Però la principal novetat enguany ha estat gastronòmica: les caravanes de menjar, els cada cop més populars food trucks que omplen places i espais de tot tipus cada cap de setmana a Barcelona i arreu del país.

Ja es van instal·lar durant la Fira de la Candelera a la plaça de la Llibertat amb gran èxit de públic i ara s’ha repetit també a la Festa Major. Només hi havia quatre caravanes, però la bona acollida que va tenir per la fira ha tornat a succeir, amb totes les taules plenes durant l’hora de dinar per menjar-hi entrepans a 5€ o pizzes a 10€.

Tot i tenir només quatre caravanes, els Food Trucks han tingut bona acollida // Jordi Julià

Tot i tenir només quatre caravanes, els Food Trucks han tingut bona acollida // Jordi Julià

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades