El Camell rep els xumets dels més menuts

Abans del corre-cuita del vespre, el Camell mostra la seva cara més familiar rebent els xumets dels infants que deixen de fer-lo servir. Ara, a més de rebre un diploma dels Amics del Camell, els nens també es poden fer una foto amb la seva cara dins un correfoc.

El Camell lluïa tots els xumets que han donat els infants // Jordi Julià

El Camell lluïa tots els xumets que han donat els infants // Jordi Julià

Deixar de fer servir el xumet és difícil per a molts nens. Però donar-lo al Camell és una manera de fer-ho més fàcil. Per això, molts s’han esperat a fer-ho a Festa Major i han aprofitat l’acte “Dóna el xumet al Camell”. Durant el dissabte de Festa Major, la bèstia de foc s’ha reconvertit i ha mostrat la seva cara més familiar, rebent els xumets i deixant que els nens i els seus pares puguin entrar-hi dins. Els Amics del Camell donaven diplomes per certificar que s’ha fet l’important gest.

Aquest any els nens també han pogut fer-se fotos amb la seva cara dins d’un dibuix d’un correfoc sota la carpa de la plaça de la Llibertat. És una il·lustració del dibuixant Runde que els Amics del Camell van crear per l’estand de la passada Candelera i que ja van incorporar a l’acte “Despertem el Camell”.

A més de donar el xumet, també s'han pogut fer fotos dins un dibuix d'un correfoc // Jordi Julià

A més de donar el xumet, també s’han pogut fer fotos dins un dibuix d’un correfoc // Jordi Julià

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades