El discurs de Joan Ramon Casals durant la Diada irrita al seu soci del govern

El PSC Molins de Rei es mostra molest amb el discurs de l’alcalde durant l’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya. Lamenten que Casals va actuar “com un candidat” i desitgen que la situació “no es torni a repetir” al pregó de Festa Major. 

Paz, líder del PSC, i Casals, alcalde per CiU, durant l'ofrena floral a Rafael Casanova // Jose Polo

Paz, líder del PSC, i Casals, alcalde per CiU, durant l’ofrena floral a Rafael Casanova // Jose Polo

Tensió al govern municipal de Molins de Rei format per Convergència i PSC. Als socialistes no els va agradar gens l’actitud de l’alcalde Joan Ramon Casals (CDC), que durant el seu discurs posterior a l’ofrena floral a Rafael Casanova durant la celebració de la Diada Nacional de Catalunya va reivindicar la independència de Catalunya en una intervenció que no hagués desentonat en un acte de partit.

A través d’un comunicat de premsa, que arriba enmig de la campanya electoral per les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, el PSC ha mostrat el seu malestar. “L’alcalde va parlar més com a candidat de ‘Junts pel Sí’ que com alcalde de la vila, que és el que s’esperava d’ell”, asseguren. Tot i que deixen clar que respecten l’independentisme de Casals, no amaguen que es van sentir “decebuts” en escoltar al “candidat Joan Ramon Casals i no a l’alcalde de tots i totes”Casals forma part de la llista que uneix Convergència, ERC i diferents entitats independentistes i té opcions de convertir-se en diputat al Parlament.

Des del PSC li demanen públicament a l’alcalde que la situació “no es torni a repetir en els propers dies” i, especialment, en el proper pregó de Festa Major. Altres partits, com Molins Camina, van demanar abans de l’11 de setembre que no es faci un ús partidista de la diada.

Recomanacions personalitzades