Els Gegants comencen una campanya de mecenatge popular per vestir en Bernat i la Candelera

Els Gegants Nous de Molins de Rei renovaran el seu vestit i els seus complements gràcies al micromecenatge popular a través d’una campanya de Verkami. Les aportacions es poden començar a fer a partir del 18 de setembre. 

verkami-gegants-genericLa cultura popular es renova gràcies al micromecenatge. Després d’anunciar que volien fer uns vestits nous des d’una perspectiva històrica, els Gegants de Molins de Rei han engegat una campanya de mecenatge popular a través de la plataforma Verkami per finançar-ho.

L’objectiu: aconseguir els diners per costejar la renovada vestimenta dels Gegants Nous, i així completar el pressupost del projecte, que també compta amb la col·laboració econòmica de l’Ajuntament de Molins de Rei. Un canvi de vestits que es farà des d’una “perspectiva històrica” després de 27 anys amb la mateixa indumentària, que ja es troba malmesa pel pas del temps. Les noves peces de roba i complements intentaran reflectir el més fidedigne possible l’època que representen els gegants, a cavall dels segles XVIII i XIX.

“Llencem un projecte de micromecenatge mitjançant Verkami perquè tots aquells que us estimeu els Gegants Nous i teniu ganes d’ajudar-los hi pugueu posar el vostre granet de sorra que, de ben segur, serà una gran ajuda”, diuen des de la colla, tot esperant la col·laboració dels molinencs. La campanya ha estat titulada Vestim en Bernat i la Candelera, tu hi pintes molt!

Recomanacions personalitzades