L’executiva d’Iniciativa per Molins de Rei dimiteix en bloc després del fracàs electoral

Després de passar de quatre a només un regidor, l’executiva d’Iniciativa per Molins de Rei ha presentat la seva dimissió formalment i aposta per “refundar el seu projecte polític”. Pere García, el candidat ecosocialista, prendrà càrrec com a regidor però donarà pas a un altra persona en els pròxims mesos. 

Pere García i Mercè Ferrer durant la roda de premsa // Jose Polo

Pere García i Mercè Ferrer en roda de premsa // Jose Polo

Dimissió en bloc a l’executiva d’Iniciativa per Molins de Rei. Després de valorar el fracàs electoral en què, en coalició amb MES-Moviment d’Esquerres, han passat de tenir quatre regidors a només un, els coordinadors Mercè Ferrer i Rafa Bellido han “presentat la seva dimissió”, segons ha explicat la formació en un comunicat. A més, aquesta dimissió també afecta a la “totalitat de l’executiva”.

Mercè Ferrer explica que “cal deixar pas a nous lideratges que puguin treballar lliurement, sense llasts del passat i en pro d’un projecte suma”, assegura la regidora que es va acomiadar del ple municipal en la darrera sessió de la legislatura. “Si volem ser útils caldrà escoltar menys als polítics i més al carrer”, sentència.

Pere Garcia, candidat a les eleccions després de guanyar unes eleccions primàries que ha aconseguit els pitjors resultats de la història del partit, afirma que “en els propers mesos es coordinarà amb la nova executiva el seu relleu al consistori”. Per tant, Garcia continuarà com a regidor fins que el partit trobi un nou lideratge del partit i un relleu de la llista per ser present a la sala de plens.

El relleu ha estat “una de les demandes principals” de l’assemblea oberta celebrada dimarts 9 de juny a la seu del partit al carrer Molí. Amb les dimissions anunciades s’obre “una nova etapa amb nous enfocs”. La mateixa assemblea ha servir per escollir una nova executiva que haurà de “proposar en breu tant la nova coordinació al capdavant del partit com les línies estratègiques del nou projecte”.

Recomanacions personalitzades