Eduard Suàrez: Parlem-ho

Eduard Suàrez, número tres, durant la seva intervenció // Jose Polo

Eduard Suàrez // Jose Polo

Han passat pocs dies de les eleccions municipals i els molinencs han parlat clar, han donat la victòria a CIU i l’actual alcalde és qui té l’obligació i el mandat democràtic de decidir amb qui vol formar govern. Vagi per avançat que, amb els resultats a la mà, la sociovergència n’ha estat la guanyadora per tant, és d’esperar i seria en part lògic que el PSC i CIU repetissin govern 4 anys més, però aquesta no n’és la única lectura possible de les eleccions; n’hi ha d’altres.

Com per exemple, que a Molins de Rei tenim pel cap baix 13 regidors compromesos amb la independència, amb molts matisos i amb accents diferents i tots són respectables, però que d’un ajuntament de 21 regidors n’hi hagi 13 a favor del procés… voleu dir que hem de deixar perdre la oportunitat? Haurem de veure com els mateixos tornen a governar? No podem construir entre tots una alternativa? Venen mesos molt importants pel país i em penso que ens toca a tots ser generosos, deixar les batusses de sigles i fer un esforç: el país ens ho demana i Molins de Rei ho espera…Ho espera? Bé, tampoc ho sabem però com a mínim parlem-ne, no?

La gent d’ ERC Molins de Rei hem convocat una assemblea oberta a tothom per parlar-ne, per saber quina opinió tenen els molinencs als respecte i en funció del que decidim la majoria ens posarem a treballar o no en aquesta línia. Ah, i abans de que alguns diguin coses que es poden malinterpretar, que quedi clar, és un proposta (si així ho decidim el proper dimarts) sincera, generosa i que no la fem per tactisme sinó per que ens ho creiem així. Volem fer una vila de baix a dalt, feta entre tots i decidida entre tots i no n’esperem res a canvi, i res vol dir res: ni sous ni càrrecs. Que ja us dic ara que, si el problema per arribar l’acord és un possible sou o no sé quin coi de càrrec… els 3 regidors d’ERC Molins hi renunciem. Així que, podem seure totes les parts implicades i com a mínim parlar-ne, no?

Recomanacions personalitzades