Xavi Paz (PSC) es mostra satisfet de mantenir cinc regidors i els atribueix a “la feina feta al govern”

El PSC es manté com la segona força al ple municipal, amb 300 vots més que fa quatre anys i mantenint els cinc regidors de l’anterior mandat. Xavi Paz ho atribueix a “la feina feta els darrers quatre anys” i es mostra predisposat a repetir la sociovergència.

Pep Puiggarí, Ainhoia Garcia, Xavi Paz, Jéssica Revestido i Miguel Zaragoza, els 5 regidors del PSC// Elisenda Colell

D’esquerra a dreta: Pep Puiggarí, Ainoa García, Xavi Paz, Jessica Revestido i Miguel Zaragoza, els 5 regidors del PSC Molins de Rei // Elisenda Colell

La seu del PSC a la plaça del poeta Mateu Janés ha viscut moments d’alegria desfermada quan s’ha fet evident que l’equip de Xavi Paz mantenia els cinc regidors que té al ple municipal. “Hi ha aspectes més enllà de Molins de Rei que no estaven al nostre favor”, reconeixia Paz amb evident satisfacció després de conèixer el nombre de suports aconseguits. “Evidentment és un bon resultat”, ha dit l’alcaldable. Els socialistes han estat els primers en conèixer els resultats, degut al gran nombre d’interventors amb què han comptat a cada mesa.

El PSC ha millorat resultats: han superat en 306 vots els resultats del 2011. Segons Paz, això es deu a que “els molinencs han dipositat la confiança en la feina feta els darrers quatre anys”, durant els quals han estat al poder juntament amb CiU. Tot i això, és conscient que la seva prioritat era guanyar les eleccions, una tasca no assolida.

Paz, que ha mantingut la serenitat tota la nit, també ha demostrat moments d’emoció. Un cop s’han conegut els resultats a la seu s’ha enfilat a una cadira per agrair la constància de tot l’equip de la campanya i ha hagut d’aturar el seu discurs degut a l’emoció. El líder de la segona força no s’ha oblidat del partit guanyador. De fet ha estat l’únic que ha volgut felicitar públicament al seu actual soci de govern, Joan Ramon Casals.

Mirant al futur, els socialistes tenen tots els números per tornar a governar amb els convergents i, aquest cop, amb majoria absoluta si es consolida el pacte de govern. Qualsevol cosa que no sigui fer el mateix que els darrers quatre anys seria “decebre als molinecs”, ha afirmat Paz. Una picada d’ullet més per als convergents, que s’ha confirmat quan Paz s’ha alçat amb la legitimitat que li atorguen els vots dels molinencs per dir que la ciutadania “ha confiat en l’equip de govern més majoritàriament que fa 4 anys”.

Recomanacions personalitzades