L’Ajuntament obre l’aparcament de Ca n’Iborra en plena campanya electoral

El solar de Ca n’Iborra es converteix en un aparcament gratuït de rotació coincidint amb el primer dia de campanya electoral. Té una capacitat per 150 vehicles i s’ha reservat un espai exclusiu pels veïns afectats per les obres del carrer Bruc. 

Imatge de la nova zona d'aparcament de Ca n'Iborra // Jose Polo

Imatge de la nova zona d’aparcament de Ca n’Iborra // Jose Polo

A més de les propostes dels diferents partits que opten a l’alcaldia, les obres del govern municipal també entren en campanya. Coincidint amb el primer dia de campanya electoral, l’Ajuntament de Molins de Rei, governat per CiU i PSC, ha obert l’aparcament de Ca n’Iborra, complint així una de les promeses anunciades ja fa mesos i també reivindicada per alguns grups de l’oposició com ERC.

El nou aparcament, amb capacitat per a 150 vehicles, serà gratuït seguint el sistema de “zona blanca”, segons informa el consistori en una nota de premsa. Això significa un nou sistema que no s’utilitzava al municipi fins ara: la condició per estacionar-hi és la limitació d’un màxim de dues hores que es regulen mitjançant uns discs horaris que es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la seu de la Guàrdia Urbana i a la majoria de comerços del Centre Vila.

El mateix solar servirà també com a espai exclusiu pels veïns afectats per les obres del carrer Bruc, que tot just acaben de començar. Durant quatre mesos, el consistori els donarà un distintiu que els permetrà tenir un espai reservat en aquesta zona d’aparcament sense cap mena de restricció horària.

Recomanacions personalitzades