El carrer Bruc estarà en obres tot l’estiu per sumar-se a la plataforma única

Comencen les obres per sumar el carrer Bruc a la plataforma única i donar “prioritat als vianants”. La remodelació, amb un pressupost de 175.000 euros, té un termini de quatre mesos i servirà per connectar el barri de La Granja amb el Centre Vila de manera amable.

Imatge del carrer Bruc quan es van anunciar les obres // Jose Polo

Imatge del carrer Bruc quan es van anunciar les obres // Jose Polo

L’Ajuntament anunciava al setembre en una reunió amb els veïns que tenia la intenció d’ampliar la plataforma única que ocupa bona part del Centre Vila al carrer Bruc per “connectar peatonalment el centre de Molins de Rei amb un nou centre neuràlgic com és el barri de la Granja”. Llavors les previsions més optimistes marcaven el començament de les obres a principis d’any però, finalment, la remodelació d’aquest punt de Molins de Rei ha començat al maig, just el mes de les eleccions municipals.

Durant els propers quatre mesos el consistori utilitzarà una inversió de 174.898,32 euros (IVA inclòs) per transformar el carrer en una via de “plataforma única amb prioritat per als vianants”, segons explica el govern municipal format per CiU i PSC en nota de premsa.

D’altra banda, s’aprofitaran les obres gestionades per Catalana de Inversión y Construcciónes SL per renovar l’enllumenat públic i part del sanejament, caixes i reixes d’embornals, la pintura horitzontal, la senyalització vertical i el mobiliari urbà.

Recomanacions personalitzades