Els Matossers aconsegueixen el primer castell de 7 de la temporada

La colla castellera de Molins de Rei ha fet el castell de 7 pisos més matiner de la seva història. A la segona sortida de la temporada, que ha tingut lloc a l’Hospitalet de Llobregat, els marró argila han consagrat la seva actuació descarregant el primer 3 de 7 del curs.

La colla local, un cop ccarregat el 3 de 7 // Matossers de Molins de Rei

La colla local, un cop carregat el 3 de 7 // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers consoliden un bon inici de temporada. Després d’estrenar el nou any a Mollet del Vallès, els castellers de Molins de Rei han aconseguit descarregar la primera construcció de 7 pisos a l’Hospitalet de Llobregat.

Es tracta del 3 de 7, un castell on cada pis l’integren 3 persones, una construcció que mai s’havia aconseguit descarregar a un punt tan inicial de la temporada castellera. La seva actuació ja ha començat amb força. Als tradicionals pilars de 4 pisos que inicien les diades s’hi han enfilat dues noves enxanetes. Els Matossers també han construït una torre de 6 pisos on s’han fet canvis de posició dels integrants del castell, i un pilar de 5. Una altra de les apostes de la colla ha estat construir un 4 de 6 amb agulla, un castell de 6 pisos integrat per 4 persones cada pis i on al centre del castell hi ha, a més, un pilar.

El cap de colla de l’entitat, Salva Prat, ha assegurat que van “pel bon camí”, satisfet del resultat. De fet, si els membres compleixen amb els assajos, la temporada podria arribar farcida de reptes, com ja va indicar el mateix Prat en una entrevista en aquest diari.

A la trobada del passat diumenge els Matossers han acompanyat els Minyons de Terrassa, que han construït tres castells seguits de 8 pisos cadascú; la colla castellera de Viladecans, fent construccions de 6 pisos; i la colla Jove de l’Hospitalet, els amfitrions, que han arribat als pilars de 4 pisos d’alçada. La propera actuació matossera serà el diumenge 26 d’abril a Cervelló, on també hi actuarà la colla de la Sagrada Família.

Recomanacions personalitzades