Els Matossers comencen la temporada amb tres castells de sis

La colla castellera de Molins de Rei fa la primera actuació de la temporada a Mollet del Vallès amb motiu de la Fira del Destorb. Els molinencs comencen el curs amb tres castells de 6.

Imatge del 4 de 6 fet a Mollet // Anna Gimferrer

Imatge del 4 de 6 fet a Mollet // Anna Gimferrer

Acompanyats dels Castellers de Mollet i dels Castellers de Viladecans, els Matossers de Molins de Rei ja han començat la temporada 2015.

Els molinencs han decidit iniciat el curs fent tres castells de 6: un 3 de 6, un 4 de 6 i un 3 de 6 amb l’agulla, a més del pilar de 4 d’inici i dos pilars de 4 de comiat. Aquestes construccions també han estat l’estrena de diferents matossers que s’han apuntat a la colla, tant en la pinya com en el tronc.

“Hem vist tres castells molt macos, tot i estrenar gent a tronc, fins i tot a segons, que és un pis complicat on estrenar peces”, assegura el cap de colla, Salva Prat, després de l’actuació. I és que des de Matossers s’ha valorat molt bé l’actuació i consideren que, si es segueix amb aquesta tònica, els castells de set “no trigaran a arribar”.

La propera cita dels marró argila serà el 19 d’abril a l’Hospitalet de Llobregat.

Recomanacions personalitzades