La Xarxa per Molins evoluciona en Molins.cat

La plataforma ciutadana Molins.cat és la continuació de la Xarxa per Molins de fa quatre anys, un grup de suport al candidat del PSC, Xavi Paz. Tot i que en el seu moment no ho van fer, ara busquen tenir continuïtat després de les eleccions.

Representants de Molins.cat llegit el manifest // Molins.cat

Sara Hernández, Raquel Herrero i Antonio Bonilla llegint el manifest // Molins.cat

La Xarxa per Molins creada ara fa 4 anys i sense activitat després de les passades eleccions municipals és el precedent d’aquest grup ciutadà que ara es marca com a objectiu principal tenir una estabilitat i continuïtat després del 22 de maig.

Molins.cat el conformen un grup molinencs i molinenques amb “pluralitat nacional, professional i generacional”. Així es van definir el seus membres durant la presentació a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal el matí de dissabte. Tot i que es declaren independents de qualsevol partit polític, tots ells tenen un denominador comú: donen suport a l’actual primer tinent alcalde, el socialista Xavi Paz. De fet, el mateix Paz ha assistit a l’acte de presentació.

“Pensem que la política o la fas o te la fan i no estem disposats a seguir més temps asseguts a casa, volem ser una veu coherent i plural”, expliquen en el seu manifest. Matisen, però, que “aquest recolzament no serà cap xec en blanc” i que volen contribuir a un “projecte plural i valent per construir un Molins de Rei millor”.

El perfil de la quinzena de persones que formen part de Molins.cat és jove o de mitjana edat. En el seu interior conviuen independentistes -com l’ara regidor Pep Puiggarí, que ja va formar part de la Xarxa per Molins-, federalistes i unionistes. Hi ha persones del moviment veïnal, com el president de l’AAVV La Pau-Riera Nova, Àlex Herrero, qui va intervenir en l’acte de presentació de Xavi Paz com a candidat. També gent de les entitats, com alguns jugadors i el president del Molins de Rei Club de Futbol, Jordi Caraltó.

Els integrants de Molins.cat després de la presentació // Molins.cat

Els integrants de Molins.cat després de la presentació // Molins.cat

La nova Biblioteca del Molí, millores de comunicació i modernització informativa de l’Ajuntament, la seguretat, la dinamització del parc de les Bruixes i la participació ciutadana són els principals temes que  Molins.cat consideren primordials a tractar pel proper equip de govern municipal.

Recomanacions personalitzades