La PAH Molins de Rei estén la marea verda al Papiol

La plataforma organitza diferents actes al Papiol, municipi sense nucli local de la PAH. S’ha organitzat una xerrada a la Biblioteca i s’han recollit 200 signatures en suport a la ILP contra els desnonaments en dos dies. 

Instant de la xerrada a la biblioteca papiolenca // PAH Molins de Rei

Instant de la xerrada a la biblioteca papiolenca // PAH Molins de Rei

Les PAH del Baix Llobregat van fer una empenta a les persones de Molins de Rei que volien crear un nucli al municipi i ara els molinencs de la PAH Molins de Rei es desplacen fins a la localitat veïna del Papiol per començar a estendre la marea verda. Durant les darreres setmanes des de la PAH molinenca s’han organitzat alguns actes a aquesta població amb un lligam especial amb Molins de Rei.

De fet, ja hi ha un afectat per la hipoteca del Papiol que forma part de la plataforma de Molins de Rei des de fa temps i la intenció, ara per ara, és que els papiolencs tinguin la PAH Molins de Rei com a nucli de referència per poder tractar els seus casos.

Una xerrada a la Biblioteca Valentí Almirall ha servit per parlar del “mètode de funcionament i les formes de lluita” de la PAH. L’acte, fet el passat dia 11 de març i on han assistit dos afectats per la hipoteca papiolencs, ha tingut la presència d’alguns regidors de l’Ajuntament del Papiol i també de l’alcalde Albert Vilà. Segons la plataforma, s’ha aprofitat per “intercanviar punts de vista i trobar formes de col·laborar” amb el consistori papiolenc. Els temes: el risc de perdre l’habitatge i les dificultats per pagar els rebuts dels subministraments bàsics.

La PAH ha demanat a l’Ajuntament d’El Papiol que facin coneixedores a les persones vulnerables de l’existència de la plataforma i també s’ha informat de la Iniciativa Legislativa Popular que s’està intentant tirar endavant contra els desnonaments i la pobresa energètica. En aquest sentit, la PAH ha instal·lat una taula de recollida de signatures al municipi durant dos dies en les darreres setmanes i ha aconseguit prop de 200 signatures, segons ha informat la plataforma en un comunicat.

Recomanacions personalitzades