Els socis del Casal d’Avis Primer de Maig tornen a escollir Manuela Carcelén com a presidenta

L’entitat del barri del Canal celebra una jornada de votacions i l’actual presidenta, Manuela Carcelén, torna a sortir escollida. És la setena ocasió que Carcelén guanya les eleccions. 

Taula electoral organitzada el dia de les votacions // Casal d'Avis Primer de Maig

Taula electoral organitzada el dia de les votacions // Casal d’Avis Primer de Maig

Cada dos anys el Casal d’Avis Primer de Maig, l’entitat del barri del Canal dedicada a la gent gran, realitza una jornada de votacions per tal d’escollir president. Per setena vegada consecutiva, Manuela Carcelén n’ha resultat la guanyadora. En unes eleccions en les quals es van recollir 702 vots en total, Carcelén ha aconseguit 240.

S’hi presentaven vuit candidats i la resta s’han quedat a molta distància de la presidenta. La segona de la votació, Maria Teresa Gimeno, ha aconseguit 100 vots menys. La resta no han superat el centenar.

En una entrevista a Viu Molins de Rei, Carcelén afirma que “alguna cosa haurem fet bé” per tal que els socis tornin a dipositar la seva confiança en ella. Segons la presidenta de l’entitat, el casal necessita “més espai per créixer”. Actualment el Casal té més de 1.000 socis i organitza viatges, excursions, cursos d’anglès, d’informàtica o de com utilitzar el telèfon mòbil. També és un espai de reunió situat al centre del barri del Canal.

Recomanacions personalitzades