Manuela Carcelén: “El Casal d’Avis Primer de Maig necessita més espai per créixer”

Viu Molins de Rei entrevista la presidenta del Casal d’Avis Primer de Maig, Manuela Carcelén, després de ser revalidada en el càrrec per setena vegada consecutiva. Carcelén assegura que el Casal necessita “més espai” per poder créixer. Aquesta entitat dóna serveis i organitza activitats per la gent gran des del 1983.

Un grup de senyors juguen a cartes al Casal d'Avis Primer de Maig una tarda qualsevol // Jose Polo

Un grup de senyors juguen a cartes al Casal d’Avis Primer de Maig una tarda qualsevol // Jose Polo

Al entrar al seu despatx la Manuela Carcelén et mira fixament als ulls i quan encara no t’has assegut a la cadira ja tens la sensació que sap perfectament de quin peu calces. Una dona amb una capacitat de lideratge bestial que, per setena vegada consecutiva, ha estat escollida presidenta del Casal d’Avis Primer de Maig.

Quan va entrar al casal l’any 96 no hi havia activitats ni recursos, ara hi ha més de 1.000 socis i han viatjat a Dubai i d’aquí poc aniran a la Xina. A més, en el dia a dia, la gent gran aprèn informàtica o a utilitzar el telèfon mòbil, entre altres moltes activitats. Però Carcelén té més ganes i més idees i per això no es conforma. “Necessitem més espai per créixer”, assegura davant la càmera de Viu Molins de Rei. Al seu cap, projectes i més projectes pel bé de la gent gran de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades