Karra Elejalde s’emporta el seu segon Goya cap a Molins de Rei

L’actor basc resident a Molins de Rei torna a aconseguir un premi Goya en la categoria d’actor de repartiment, aquest cop pel seu paper al film Ocho apellidos vascos. Elejalde va protagonitzar un breu discurs, al qual no li va faltar el toc bromista de l’actor molinenc.

Com ja va aconseguir l’any 2011, Karra Elejalde ha tornat a pujar a l’escenari de la gala d’entrega dels Premis Goya per recollir el guardó en la categoria d’actor de repartiment. L’Acadèmia del Cinema Espanyol ha decidit atorgar-li aquest reconeixement pel seu paper a la pel·lícula Ocho apellidos vascos (2014), que ha passat a la història per ser la pel·lícula espanyola més taquillera, superant els 10 milions d’espectadors en un any.

L’actor basc resident a Molins de Rei ha estat molt més breu en el seu discurs, i enguany no ha citat el nom del municipi mentre era al faristol. Elejalde ha volgut compartir el guardó amb “l’equip tècnic de la pel·lícula i els productors” destacant-ne sobretot el nom del director, Emilio Martínez Lázaro, “a qui trobo molt a faltar”, deia l’actor. Elejalde va ser l’únic de tota la gala que va dedicar la seva estatueta al difunt actor Álex Angulo, al que va qualificar com “un gran company per a tots els actors bascos”.

Elejalde també va dedicar unes paraules a la resta de nominats de la categoria, Eduard Fernandez (El Niño), Antonio de la Torre (La isla mínima) i José Sacristán (Magical Girl). No van faltar tampoc els agraïments a la família, en especial a la seva filla Ainara, també molinenca. “Ets el projecte més bonic que he fet mai”, va dir amb força l’actor al recollir el premi mirant al públic, on es trobava la jove.

El toc d’humor no va faltar en el seu discurs. Només començar, per apaivagar l’allau d’aplaudiments del públic va demanar un minuter per fer de venedor, en especial d’un cotxe, un Cabrio 900, bromejant que enguany el seu discurs seria breu ja que en l’anterior ocasió va ser criticat per alguns per tot el temps que va dedicar als agraïments. Després del seu triomf per La lluvia (2011) aquest és el segon Goya com a millor actor de repartiment que s’endú Karra Elejalde cap a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades