Roger Pascual guanya la III Milla de la Candelera

Els atletes molinencs Roger Pascual i Pedro López es disputen la victòria a la Milla de la Candelera en un emocionant sprint final. La pluja fa acte de presència a primera hora reduint la participació prevista però des de l’AEM es fa una valoració “molt positiva” de la jornada.

Pedro López i Roger Pascual liderant la cursa // AEM

Pedro López i Roger Pascual liderant la cursa // AEM

Els fantasmes de l’any passat es van aparèixer quan a primera hora del matí la pluja va fer acte de presència, però tot i l’ensurt i les molèsties per organitzar el recorregut, la III Milla de la Candelera es va poder disputar sense problemes.

En categoria absoluta es va poder veure un apassionat duel entre dos atletes molinencs: Roger Pascual, de l’Associació Esportiva Molins de Rei, i Pedro López, del Come Km. Finalment Pascual, qui l’any passat va aconseguir el mèrit de ser el millor atleta local, es va emportar la victòria amb un temps de 5:10:02. La cursa va ser més lenta que la d’altres edicions perquè al fer-se el diumenge al matí i no el dissabte a la tarda diferents atletes de nivell del panorama català van apostar per competir en altres proves que es disputaven a la mateixa hora que la molinenca. En categoria femenina Bet Soldevilla, del Atletisme Sant Just, va aconseguir la primera posició amb una marca de 6:43:07

L’amenaça de pluja va fer que la participació fos una mica inferior a la de la primera edició de la prova però tot i això des de la secció d’atletisme de l’AEM, entitat organitzadora de la cursa, es fa una valoració “molt positiva” d’aquesta milla, segons indiquen a través de la seva pàgina web. La plaça de la Llibertat va registrar un gran ambient per totes les curses de categories inferiors i un bon grapat de nois de Molins de Rei van descobrir l’atletisme gràcies a aquest acte. Les classificacions completes de la cursa es poden consultar a la pàgina web de l’entitat esportiva.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades