El CE Molins de Rei es dividirà a final de temporada

La dimissió irrevocable del president, Paco Vidal, qui feia de vincle entre les diferents seccions del club, fa que el CE Molins de Rei es divideixi. La separació entre seccions, que es farà efectiva a final de temporada, deixarà l’entitat amb només dos esports: handbol i hoquei patins. 

El CE Molins de Rei va fer un gran treball en el joc interior // Jose Polo

La secció de bàsquet del CE Molins de Rei en un partit de la temporada passada // Jose Polo

L’entitat que porta fent d’aixopluc de diferents esports des del 1978, el Club Esportiu Molins de Rei, es dividirà al final de temporada. Fins ara, bàsquet, handbol, hoquei patins, patinatge i judo formaven part del club. La temporada vinent, només hoquei patins i handbol continuaran dins del CE Molins de Rei.

Feia temps que la difícil convivència entre les dues seccions de més pes dins del CE Molins de Rei, el bàsquet i l’handbol, anava desgastant el conjunt de l’entitat i també a una persona en concret: el president Paco Vidal. Durant les últimes setmanes una nova diferència de criteri en el canvi d’indumentàries ha fet que Vidal, qui ja va anunciar fa més d’un any a Viu Molins de Rei que tenia intenció de marxar, presentés la seva dimissió irrevocable. Aquesta dimissió és la principal causa de la separació de les seccions.

“Feia temps que volia marxar i el tema de les equipacions només ha estat el detonant”, assegura el fins ara president, en declaracions a aquesta redacció. “No estic enfadat amb ningú ni tinc rancúnia, simplement estic cansat”, explica Vidal qui reconeix que li fa “molta pena” que el CE Molins acabi separant-se.

Vidal era el vincle d’unió que sostenia la sovint complicada relació entre la secció de bàsquet i la d’handbol i, després de la seva marxa, la junta directiva del bàsquet ha fet l’anunci que a final de temporada marxarà del CE Molins de Rei per crear una nova entitat independent. “Feia temps que la relació era complicada”, assegura el president del bàsquet, Marià Pujol. “Per temes de seguretat ja no podem fer ni la presentació junts i allò era un acte que ens unia”, afirma. “Tot i que a partir d’ara no serem la mateixa entitat, ens haurem de portar bé entre nosaltres, doncs compartirem instal·lacions”, diu Pujol sense ànims de crear conflicte tot i que reconeix que el canvi “serà bo per a tothom”. Quan van veure que el bàsquet marxava, la secció de judo i de patinatge han decidit seguir el mateix camí.

Més de 600 persones fan esport al CE Molins de Rei // Jose Polo

Imatge de l’última presentació que el CE Molins de Rei va fer amb totes les seccions // Jose Polo

Així doncs, de cara a la temporada 2015-2016 l’activitat del CE Molins de Rei es reduirà a la pràctica de l’handbol i de l’hoquei patins. “Era impossible substituir la figura d’en Paco”, assumeix Enric Gras, president de l’handbol. “Crec que conviurem bé amb els que abans formaven part de l’entitat”, declara. Gras assegura que, juntament amb l’hoquei, esperen “potenciar el nom” del CE Molins de Rei.

La divisió es farà efectiva a final de temporada perquè així es poden conservar els convenis esportius de l’entitat amb l’Ajuntament de Molins de Rei. En un principi, aquesta situació no afectarà les categories en les quals juga la secció de bàsquet i no hi haurà descensos de categoria. A partir de l’any vinent, la fisonomia de l’esport de Molins de Rei canviarà considerablement. La divisió, sense cap mena de dubte, marca un abans i un després.

Recomanacions personalitzades