El foc dels diables fa pujar la temperatura de les 12 hores de cine de terror

Un tribut al 25è aniversari de la Colla de Diables de l’Agrupa ha donat el tret de sortida a les 12 hores del Festival de Cinema de Terror. Espectacles d’erotisme han animat al públic assistent, que ha omplert el teatre de La Peni de terror i sexe des de les vuit del vespre de dissabte fins les vuit del matí de diumenge.

Les espurnes dels diables de l'Agrupa van inundar la façana de la Peni. // Elisenda Colell

Les espurnes dels diables de l’Agrupa van inundar la façana de la Peni // Elisenda Colell

Una cortina d’espurnes a la façana del teatre de La Peni ha marcat l’inici de les 12 hores de cine de terror en homenatge al 25è aniversari que ha celebrat enguany la Colla de Diables de l’Agrupa. El foc ha estat molt present en la 33ena edició del Festival de Cine de Terror, i és que des del balcó del teatre s’hi han penjat dues capses metàl·liques amb flames al seu interior.

Un cop més, el teatre ha tornat a comptar amb l’assistència d’un públic fidel, que ha omplert gairebé totes les localitats. La temàtica d’enguany del festival, dedicat al terror en clau de sexe i erotisme, ha animat als espectadors amb performances en directe entre les projeccions, del tot provocadors. Jocs sexuals, petons lèsbics i interaccions amb el públic han estat alguns dels números realitzats, que han comptat amb aplaudiments i crits eufòrics dels assistents.

L'erotisme i el sexe va marcar. enguany, les activitats del festival. // Elisenda Colell

L’erotisme i el sexe va marcar. enguany, les activitats del festival // Elisenda Colell

Els films seleccionats d’enguany han estat la premiere espanyola Exists del cubà Eduardo Sánchez, el misteri gore de Let us prey, la venjança introduïda per The man in the Orange Jacket, el film de Nova Zelanda I survived a Zombie o Starry Eyes que explica la història d’una noia capaç de fer-ho tot per aconseguir un paper. El film més destacat ha estat l’americà Júlia que explica la història d’una dona maltractada.

Recomanacions personalitzades