Comença el 33è Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei

És la primera edició del festival com a membre de la European Fantastic Film Festivals Federation, el que permetrà entregar per primer cop un premi Méliès d’argent a Molins de Rei. El tema destacat del festival serà la relació entre el cinema de terror i l’erotisme.

El teatre de la Peni tornava a aplegar les 12 hores de cinema de terror // Elisenda Colell

El teatre de la Peni durant les 12 hores de l’any anterior // Elisenda Colell

Fins el 9 de novembre Molins de Rei es torna a convertir en l’epicentre del cinema de Terror. La número 33 serà la primera edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei com a membre de l’European Fantastic Film Festivals Federation, prestigiós reconeixement que es va confirmar fa uns mesos i que premia el present i la trajectòria de la mostra.

La relació entre l’erotisme i el gènere de terror serà el leitmotiv d’enguany. A més, en aquesta edició es vol mantenir una relació més estreta amb les entitats de Molins de Rei. És per això que ja es va fer una projecció de curts a l’Ateneu Mulei i hi haurà una col·laboració especial amb la Colla de Diables que es concreta amb una secció al concurs de microrelats i una performance sorpresa el dissabte durant les 12 hores de cinema de terror.

A competició s’han rebut un total de més de 450 pel·lícules de tot el món, el que significa un augment anterior que consolida la Secció Oficial del festival. Els premis d’aquesta secció es donaran a conèixer durant la marató de 12 hores de cinema de terror, que es realitza la nit de dissabte 8. Dos premis, el Jurat Jove, i el Premi del públic, es donaran a conèixer una setmana més tard. En total hi participen, finalment, 14 pel·lícules seleccionades per l’organització del certamen.

Es van rebre més de 1.000 curtmetratges

Per primera vegada, el festival tindrà l’honor de poder entregar un Méliès d’Argent al millor curtmetratge europeu que es presenti al XIII Concurs de Curts de Terror i Gore. Aquest és un dels motius que ha fet que, per primera vegada, l’organització del festival hagi rebut més de 1.000 curts d’arreu del món amb intenció de participar en el festival. Els curts seleccionats, com és habitual, es podran visionar la nit de divendres.

Recomanacions personalitzades