Un grup d’instagramers retrata la Fira de la Candelera

16 persones participen a la primera trobada d’instagramers de la Fira de la Candelera. Durant el matí de dissabte, els participants han fotografiat els punts més emblemàtics de la mostra a través de l’aplicació fotogràfica per a dispositius mòbils Instagram. 

Nova iniciativa i una de les poques novetats de la 163a Fira de la Candelera. 16 aficionats a la fotografia s’han reunit durant el matí de dissabte per capturar les imatges més representatives de la mostra molinenca a través de l’aplicació Instagram.

Poc abans de les 12 del migdia de dissabte, sota un cel que amenaçava pluja, s’ha iniciat la ruta en la qual els usuaris d’aquesta aplicació per a dispositius mòbils han visitat els punts més representatius de la Fira, com és el planter, el bestiar, el tast de vins o la fira de brocanters. En cada secció tenien 15 minuts per fer les fotografies. Una explosió de confeti marcava el final del termini per immortalitzar el moment.

La sala Punt de Comerç del Mercat Municipal ha estat el punt de trobada per als interessats d’aquesta activitat organitzada per Jordi Beumala, Marta Aguiló i Aniol Costa. Aquest últim és el jove que va promoure el concurs d’Instagram per la Festa Major, Captura Molins. Amb aquest precedent, Beumala i Aguiló, encarregats de portar el compte oficial de la Candelera en aquesta xarxa social, no van dubtar en demanar consell a Aniol Costa per donar forma a aquesta iniciativa.

Passada la 1 del migdia els diferents participants han anat arribat al final del trajecte de forma intermitent. Els esperava un petit refrigeri i un diploma per la seva participació a l’esdeveniment.

Dos dels sis guanyadors no han assistit a recollir el premi// Laura Herrero

Dos dels sis guanyadors no han assistit a recollir el premi// Laura Herrero

Un cop acabada la trobada, s’ha dut a terme l’entrega dels premis per als sis finalistes del Concurs pre-Fira d’Instagram. El jurat ha decidit no donar un guardó en concret, sinó que ha premiat a tots els finalistes amb un tiquet per al tast de vins i la seva copa corresponent. Els guanyador responen als usuaris de @mfolky, @sanahujaescriba, @bsanatber, @martinicceli i @lesoquesvanvestides.

Aquest concurs es va iniciar al mes de desembre i durant tot aquest temps s’han penjat una vintena de fotografies amb imatges que descriuen la Fira de la Candelera, deu de les quals van quedar semifinalistes. La coradella, els vins i el planter han estat protagonistes de les fotos finalistes del concurs.

Recomanacions personalitzades