Els Pastorets busquen consolidar els canvis implantats la passada temporada

La nova temporada dels Pastorets de Molins de Rei té com a objectiu la “consolidació” dels recents canvis fets a nivell artístic i organitzatiu. Les representacions seran els propers 26,28,29 de desembre i el 4 i 12 de gener. 

Imatge del grup de persones que fan possible l'obra // Pastorets de Molins de  Rei

Imatge del grup de persones que fan possible l’obra // Pastorets de Molins de Rei

Després d’una temporada passada plena de canvis, enguany els Pastorets de Molins de Rei tenen com a objectiu “consolidar les novetats”, segons explica el seu responsable de comunicació, Gerard Capdevila, en declaracions a Viu Molins de Rei.

El llistó està ben alt per l’èxit de públic que es va produir l’any passat. “Després de veure la reacció del poble a la nova manera de fer dels Pastorets estem segurs que anem pel camí correcte”, considera Capdevila, desvetllant que seguiran les novetats escèniques en la línia dels “audiovisuals i efectes especials”.

Serà el segon any amb Oriol Roig com a director, en substitució d’Arnau Armengol. El nou responsable aquest cop ha tingut més temps per intentar donar-li el tarannà propi a una representació que, tot i les novetats i els canvis, respecta el text original de Frederic Soler “Pitarra”. Els papers principals estaran interpretats per Oriol Romeu com a Garrofa – Xavi Gardés enguany no pot actuar per incompatibilitats laborals – i Jordi Costa interpretant al Pallanga. Gerard Capdevila farà el paper de Llucifer.

També és el segon any amb un Consell de Pastorets propi independent de la junta de la Joventut Catòlica, fet que està donant més marge de maniobra a les persones que fan possible l’obra de teatre més antiga de Molins de Rei, sobre l’escenari des del 1879.

Les actuacions seran al teatre de la Peni – Joventut Catòlica els propers dies 262829 de desembre i 4 i 12 de gener. Totes elles seran en horari de tarda excepte la del dissabte 28 de desembre, que serà a la nit, una de les innovacions que es va estrenar l’any passat i va funcionar bé. Les entrades anticipades, que per primera vegada són numerades, han de recollir-se a Art Gràffic.

Invitacions pels socis de Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei sorteja entre els seus socis dues invitacions dobles. Si encara no ets soci, pots fer-te ara mateix. I si ja ho ets, només has de respondre una senzilla pregunta abans de les 12 del migdia del divendres 27 de desembre.

Recomanacions personalitzades