El Camell buida tots els cartutxos del foc amb un corre-cuita multitudinari

Un corre-cuita del Camell amb més foc i gent que mai converteix els carrers en una gran festa de la flama. L’espectacle de la plaça de l’Ajuntament esdevé un gran aquelarre amb les espurnes com a protagonistes indiscutibles.

Hi havia ganes de Camell. Un any després d’haver de fer un corre-cuita de Festa Major reduït enmig de la pluja, aquest cop tota la plaça de l’Ajuntament es va omplir a vessar per veure sortir l’emblemàtica bèstia de Molins de Rei. Un piromusical d’inici podia fer pensar que es tractaria d’un espectacle més aviat tranquil, però tot el contrari: el foc, el fum i el soroll va anar en augment progressivament, baixant des del terrat des d’on es llançava el castell de focs per acabar envaint tota la plaça amb la complicitat dels diables que s’encarregaven d’apropar el foc a tot el públic. Fins al punt que tota la plaça era un autèntic esclat de foc, l’aquelarre particular dels diables i el Camell.

La plaça es va omplir, però al pas del Camell només els més atrevits es mantenien davant seu // Jordi Julià

La plaça es va omplir, però al pas del Camell només els més atrevits es mantenien davant seu // Jordi Julià

Però no només la plaça de l’Ajuntament es va omplir de públic: al llarg de tot el recorregut riuades de gent omplien tots els carrers adjacents al traçat del cercavila. Punts emblemàtics com la plaça de la Creu, les escales de l’estació i del carrer Major o la plaça de l’Església es van tornar a omplir, amb uns diables i un Camell disposats a buidar tots els cartutxos que calguessin per fer gaudir al públic.

Algun petard que va sortir disparat i una part del tronc d’una palmera de les escales del carrer Major que es va encendre, requerint l’acció de l’ADF Puigmadrona-Olorda, ja preparada per actuar, van ser els ensurts de la nit, que no van anar a més. Al voltant de 40 persones van ser ateses per la Creu Roja, de les quals set van haver de ser traslladades al CAP. A diferència del dia anterior, no es va haver de fer cap trasllat a l’hospital.

This slideshow requires JavaScript.

[sam id=”23″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades