Enrager es fa amb l’Empalmat al tercer intent

El grup molinenc de heavy metal Enrager guanya la novena edició del concurs musical Empalmat després de presentar-se els últims tres anys. El grup de folk rock Ebri Knight amenitza la nit del divendres de Festa Major.

Enrager ha aconseguit l'Empalmat gràcies a la seva insistència // Xavier Docampo

Enrager ha aconseguit l’Empalmat gràcies a la seva insistència // Xavier Docampo

A les onze de la nit s’iniciava la novena edició del concurs Empalmat a la plaça de la Llibertat. Aquest any, però, el concurs de grups musicals emergents relacionats amb Molins de Rei no va coincidir amb la clàssica nit de l’Empalmada. Els primers en tocar van ser el grup de joves Triple Esencia a ritme de rap i hip-hop. Juntament amb Enrager, els rapers van classificar-se per a la final després de superar les semifinals del concurs.

A mitja nit va arribar el torn del heavy metal de la mà d’Enrager. Després de tres anys presentant-se – l’any passat van quedar en segona posició – van ser els guanyadors de l’Empalmat. A la tercera va la vençuda i d’aquesta manera, el heavy metal triomfa de nou a la vila per la Festa Major.

El jurat, format per Joan Figueras de Metal Defenders, Pilar Casals i David Franch de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, i Ferran Cardona en nom de Ràdio Molins de Rei, van ser els encarregats d’escollir el guanyador i repartir els premis. 1.000 euros pel primer -Enrager- i 250 euros per els joves de Triple Esencia.

Nit de música sense incidents

El grup Ebri Knight va ser l’encarregat de seguir fer sonant música el divendres de Festa Major a la Plaça de la Llibertat, que va aplegar més gent que l’any anterior. La formació va fer ballar als molinencs i molinenques a ritme de folk rock en català fins al voltant de les quatre de la nit. No obstant, la festa va continuar fins passades les sis del matí, quan es va tancar el servei de barra organitzat per algunes entitats de la vila. La nit va transcórrer sense incidents significatius.

[sam id=”23″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades