Tot a punt per al 8è Open Infantil de BTT

Adreçat a joves d’entre 5 i 14 anys, l’Open Infantil de BTT de Molins de Rei organitzat per One to One ofereix un circuit tècnic a la plaça de les Bruixes. 

El circuit de la Plaça de les Bruixes va tornar a funcionar molt bé // Jose Polo

El circuit de la Plaça de les Bruixes és espectacular // Jose Polo

Torna el moment de la bicicleta de muntanya a Molins de Rei amb el 8è Open Infantil de BTT, organitzat per l’escola de ciclisme One to One. El proper dissabte 21, a partir de les 17 hores aproximadament, joves d’entre 5 i 14 anys faran front al recorregut confeccionat per l’escola molinenca en un indret excepcional per a la pràctica de la BTT com la plaça de les Bruixes. L’entrenador de l’escola de ciclisme, Josep Colomina, explica en declaracions a Viu Molins de Rei que “es tracta d’un circuit força tècnic però adaptat a les diferents edats”. De fet, hi ha tres variacions que permetran que la cursa s’adapti als més menuts i també als adolescents, exigint-los més nivell.

Les inscripcions, amb un cost de 5 euros per als federats i amb un recàrrec extra per als no federats, es faran de forma prèvia a les curses a la mateixa plaça de les Bruixes. Colomina reconeix que enguany “serà difícil superar la marca de participants de l’any passat”, que es va situar sobre els 75, ja que s’organitzen “moltes curses per aquestes dates a Catalunya“. Tot i això, la prova que es disputa a Molins de Rei parteix com una competició consolidada i reconeguda per la Federació Catalana.

Actualment, una quinzena de joves formen part durant tot l’any de l’escola de ciclisme de muntanya One to One. Segons explica l’entrenador, fan “sortides per Collserola, Molins de Rei, Pallejà, Corbera” i, un cop s’agafa el pic de forma, també s’organitzen viatges als Pirineus. Un dels esports en més expansió dels últims anys també té la seva escola a la vila.

[sam id=”23″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades