Arriba el moment de la BTT

Dissabte es disputa el 7è Open Intantil de BTT organitzat per l’escola de ciclisme One to One.  La prova començarà a les 5 de la tarda però el circuit situat a la Plaça de les Bruixes estarà obert al públic durant tot el matí. La modalitat guanya adeptes a Molins de Rei. 

One to One aposta per premiar els valors que ensenya l’esport // Arxiu — David Guerrero

Fer esport i gaudir de la natura, aquesta és la proposta que aporta el món de la bicicleta de muntanya, també coneguda com a BTT. Dissabte dia 21, coincidint amb la posada amb marxa dels actes de la Festa Major 2012, l’escola de ciclisme molinenca One to One apropa la disciplina als més petits de la casa de la mà del 7è Open Infantil.

Segons el director de l’escola, Josep Colomina, l’Open Infantil és una prova “consolidada a Molins de Rei i al Baix Llobregat” i, en declaracions a Viu Molins de Rei, es mostra “molt il·lusionat” amb l’edició d’enguany. “L’any passat vam ser 70 participants, enguany esperem arribar als 100” diu Colomina, confiat del bon moment de la bicicleta de muntanya. “Cada vegada hi ha més gent que s’anima a gaudir de la bici i de la natura”, apunta il·lusionat després de veure com un esport alternatiu guanya cada dia més adeptes.

Les curses oficials del Open Infantil BTT es realitzaran a partir de les cinc de la tarda al Parc de les Bruixes. Per Colomina, el lloc és “un marc incomparable just al costat de casa”. Una de les novetats d’enguany els que pares i nens poden provar el circuit preparat per a la competició durant el matí i gratuïtament. “La idea és que la gent s’apropi i ho provi”. A la tarda començaran les curses d’una prova homologada per la Federació Catalana de Ciclisme i que poc a poc va creixent.

Recomanacions personalitzades