L’atletisme clou la temporada amb un sopar multitudinari

Més de 100 persones assisteixen a la vetllada en una mostra del creixement de l’entitat. La presidenta, Cristina Vila, critica al regidor d’Esports, Xavi Paz, per no ser present a l’acte.

La família de l'AEM va creixent poc a poc // Jose Polo

La família de l’AEM va creixent poc a poc // Jose Polo

Tot i no gaudir d’un espai propi per a la pràctica del seu esport, la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei segueix creixent. Més de 100 persones es van reunir el passat divendres 28 de juny en motiu del sopar de cloenda de la temporada, ocupant bona part del pati de Ca n’Ametller.

Ara per ara, més de 60 persones practiquen l’atletisme a la vila gràcies a l’AEM, que va creixent poc a poc temporada rera temporada. Des de la coordinació esportiva es valora la present temporada com a “molt positiva”, segons ha indicat el coordinador i entrenador, Sergi Soler, en declaracions a Viu Molins de Rei.“Hem consolidat tots els grups d’edat que teniem amb entrenadors joves”, indica Soler. Abans del sopar es va premiar Joan Moreno, qui ha aconseguit grans resultats als Campionats de Catalunya, com ha millor atleta de la temporada i a Guillem Rives com a atleta amb una millor progressió.

Més de 60 atletes ja formen part de l'AEM // Jose Polo

Més de 60 atletes ja formen part de l’AEM // Jose Polo

Vila critica Paz

L’acte ha tingut una absència destacada: la del regidor d’Esports, Xavi Paz. Aquest fet ha provocat que la presidenta de la secció d’atletisme de l’AEM, Cristina Vila, critiqués Paz: “Avui volia que els pares exposin les seves preguntes a Xavi Paz però algú li haurà fet conèixer les meves intencions i ha avisat que arribaria sobre les 10 quan estava convocat a les 20:30″. Amb aquestes paraules Vila donava a entendre que l’Ajuntament no volia respondre les preguntes de la gent de l’atletisme. Finalment, el primer tinent socialista no va assistir a l’acte. El mateix Paz ha informat a aquesta redacció que un compromís d’agenda “es va allargar més del previst” impedint la seva assistència. El regidor d’Esports va avisar de la seva absència i va demanar disculpes a la presidenta. Estava previst que Paz entregués els premis als atletes més destacats de la temporada però van ser els mateixos responsables de la secció els qui van entregar el premi, fet que també va fer aflorar més d’un comentari crític respecte al primer tinent d’alcalde socialista.

El malestar entre la secció d’atletisme de l’AEM i l’Ajuntament s’ha generat arran de la manca d’instal·lacions pròpies -problema que ha tingut l’atletisme des del seu naixement a la vila- i per certes discrepàncies sobre el  projecte de la zona esportiva Ricard Ginebreda. Com va avançar Viu Molins de Rei, l’obra que ha de significar un pas endavant en els esports de Molins de Rei està estructurada en diferents fases i l’espai per a l’atletisme està previst per a la tercera. Aquesta tercera fase no té una previsió de construcció ja que, ara per ara, l’Ajuntament no ha trobat, fins al moment, el finançament necessari per realitzar-la. Aquest fet no agrada a la secció d’atletisme que també vol veure definit el projecte que els pot fer créixer. La regidoria d’Esports indica que “s’ha informat de la situació” utilitzant diferents reunions per comunicar-se amb l’entitat. 

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades