Rafa Martínez deixa l’Atlètic Incresa

L’entrenador marxa després de deixar l’equip en descens. Dimecres es farà oficial la decisió de la Federació sobre els descensos compensats. Els del barri del Canal conserven opcions de salvar-se. 

Ángel Barroso i Carles Capella cara a cara // Adrià Casaín

La gran segona volta de l’equip del barri del Canal no ha estat suficient // Arxiu — Adrià Casaín

L’entrenador de l’Atlètic Incresa, Rafa Martínez, ha dimitit del seu càrrec. El tècnic es va acomiadar dels seus jugadors a finals de la setmana passada després d’una temporada on els del barri del Canal han finalitzat quarts per la cua, en posició de possible descens. Els errors en les alineacions, cometent infraccions que han arribat a costar fins a 9 punts al llarg de la temporada per incompliment de diverses normes, han tensat la situació entre la directiva i el tècnic fins que aquest últim ha decidit marxar. Amb aquests 9 punts perduts per alineacions no legals l’equip ocuparia la tretzena posició, fora dels descens de categoria, i a només un punt del Molins de Rei CF.

En declaracions a Viu Molins de Rei, l’actual segon entrenador i un dels fundadors de l’entitat, Aitor Segura, diu que “els jugadors no han perdut la categoria”. Per a Segura, “els jugadors estan salvats, però hem comès uns errors que no s’haurien d’haver comés i, per això, estem en la situació que estem”. Ara es busca un nou entrenador per tal de refer el projecte del primer equip de l’entitat. Algunes veus situen al mític capità de l’equip, Francisco Bellido, com a proper entrenador. Encara, però, no hi ha cap confirmació oficial d’aquesta incorporació i només es pot parlar d’especulacions. El que és segur es que l’arribada de Bellido seria molt ben vista per tot el vestidor de l’Atlètic Incresa i per l’afició del barri del Canal.

Descens oficiós

Després de la derrota contra el Molins de Rei CF i l’última sanció per alineació indeguda, l’Atlètic Incresa va finalitzar la temporada amb 32 punts. Aquest bagatge fa que els del barri del Canal es situïn entre els dos pitjors quinzens classificats de tots els grups de Tercera Catalana de la província de Barcelona i, aquesta condició, els penalitza amb el descens de categoria. De fet, la Federació Catalana de Futbol ja assenyala l’equip molinenc com a descendit al seu web.

Tot i això, encara hi ha una última esperança de salvació al barri del Canal. Tot i que la Federació ha notificat a la directiva que el seu equip ha baixat de categoria, segons ha pogut saber Viu Molins de Rei també ha indicat que hi han dos equips a Tercera que s’han retirat de la competició i que rebran el descens de categoria com a càstig, un factor podria salvar a l’Atlètic Incresa. Aitor Segura assenyala que la confirmació oficial i definitiva del descens o no de la seva entitat arribarà “entre dimecres 13 i dijous 14”. El calvari de no saber a quina categoria es jugarà el primer equip la temporada vinent continua sent un malson pel futbol del barri del Canal.

Recomanacions personalitzades