Les entitats sociosanitàries es fan visibles per un dia

La plaça del Molí ha acollit la segona edició de la Mostra d’entitats sociosanitàries. Els responsables d’aquestes entitats aprofiten una de les poques oportunitats que disposen al llarg de l’any per mostrar i divulgar la important tasca que fan a nivell local.

La Creu Roja era una de les entitats participants a la Mostra // David Guerrero

La Creu Roja era una de les entitats participants a la Mostra // David Guerrero

Les entitats del món de la salut i sociosanitàries tenen la dificultat de que gran part de la feina que fan no és visible. Per això, la majoria dels responsables d’entitats que exposaven a la segona edició de la Mostra d’entitats sociosanitàries mostraven la seva satisfacció. És l’oportunitat que tenen un cop a l’any de divulgar i donar a conèixer la feina que fan, que no és poca. Segons el regidor de Sanitat, Xavi Paz, “és un punt de visualització que posa en valor el treball de les entitats i la seva feina ben feta per lluitar contra la invisibilitat”.

La primera edició es va fer l’any passat a la plaça de la Creu. Aquest cop es va traslladar a la plaça del Molí i això va comportar una menor afluència de públic que l’any anterior. El temps aquest cop si que va acompanyar ja que la setmana anterior la mostra havia estat suspesa per la pluja.

La plaça del Molí va ser l'espai que va acollir la segona edició de la mostra d'entitats sociosanitàries // David Guerrero

La plaça del Molí va ser l’espai que va acollir la segona edició de la mostra d’entitats sociosanitàries // David Guerrero

Entre les entitats participants hi havia l’associació catalana d’afectats de fibromiàlgia, Prevenció i Informació Càncer Molins (PICAM), Reagrupament de malalts alcohòlics rehabilitats del Baix Llobregat (REMARE), Alcohòlics Anònims, l’associació de Celíacs de Molins de Rei, la delegació molinenca de l’associació espanyola contra el càncer, l‘associació de familiars de malalts mentals i la Creu Roja Baix Llobregat Centre. A més de la feina de divulgació, els nens podien pintar i fer els seus dibuixos relacionats amb una alimentació saludable  i gent de totes les edats podia sotmetre’s a una prova de memòria.

Recomanacions personalitzades