La pluja trastoca els plans del Cuc i les entitats sociosanitàries

La pluja caiguda durant el dissabte ha obligat a suspendre diverses activitats previstes a Molins de Rei. La segona edició de la Mostra d’entitats sociosanitàries i la celebració de l’aniversari del Cuc s’han ajornat i ja tenen nova data prevista.

La segona edició de la Mostra d’entitats sociosanitàries havia de reunir dissabte al matí a la plaça del Molí als membres de diverses entitats molinenques del camp de la salut per donar a conèixer les seves activitats. Circuits amb cadires de rodes, proves de memòria, degustació de productes per a celíacs i una cantata a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música eren algunes de les activitats previstes que s’han suspès aquest dissabte però que ja tenen nova data: el 4 de maig, durant tot el matí, si el temps ho respecta, es celebrarà la segona edició de la Mostra d’entitats sociosanitàries.

Per la mateixa raó, davant les inclemències meteorològiques, s’ha suspès la celebració dels 18 anys del Cuc prevista per aquest dissabte a la tarda. La festa i tabalada amb les colles i el bestiari de la vila  per celebrar l’aniversari del Cuc s’ajornen al proper dissabte 11 de maig a les 18.30 hores.

Recomanacions personalitzades