El molinenc Joan Amigó guanya la Divisió d’Honor Plata d’handbol amb el Barça

Joan Amigó, jugador del Barça “B” d’handbol, aconsegueix el títol de la Divisió d’Honor Plata per segon any consecutiu. 

Amigó és una de les promeses de l'handbol català // fcbarcelona.com

Amigó és una de les promeses de l’handbol català // fcbarcelona.com

El jove jugador d’handbol de Molins de Rei Joan Amigó ha aconseguit per segon any consecutiu el títol de lliga de la Divisió d’Honor Plata amb el seu equip, el FC Barcelona Intersport “B”. Aquest campionat de lliga donaria l’ascens directe a la Lliga Asobal, màxima categoria estatal d’aquest esport, però la condició de filial de l’equip del molinenc impedeix l’ascens. Al llarg de les 22 jornades disputades han aconseguit un total de 16 victòries, 3 empats i 3 derrotes.

El lateral dret del segon equip del Barça va començar en el món de l’handbol l’any 2002, a l’edat de 9 anys, a les files del Club Esportiu Molins de Rei. Aquesta és la sisena temporada formant part de les categories inferiors del Barça, on va començar com a cadet la temporada 2007-08. Amigó també és un habitual de les convocatòries de la selecció espanyola juvenil, amb la que ha arribat a ser subcampió del món. La temporada passada l’Ajuntament el va reconèixer com un dels millors esportistes de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades