La molinenca Estel Solé publica el seu segon poemari

L’actriu molinenca Estel Solé ha publicat un segon recull de poemes. Sota el títol “Si uneixes tots els punts”, Solé recull poesies amb la introspecció personal que caracteritza a l’autora. El llibre, de l’editorial Galerada, va acompanyat de les il·lustracions de Paula Bonet.

Portada del llibre "Si uneixes tots els punts" d'Estel Solé // Editorial Galerada

Portada del llibre “Si uneixes tots els punts” d’Estel Solé // Editorial Galerada

Després de “Dones que somiaven ser altres dones”, amb el que va guanyar el premi de poesia Amadeu Oller, la molinenca Estel Solé publica el seu segon recull de poemes, titulat “Si uneixes tots els punts”. Amb tocs autobiogràfics, Solé reflecteix la visió irònica i dolorosa de la relació de parella i la introspecció personal que caracteritza a l’aturoa. El poemari ha estat publicat per l’editorial Galerada i es presenta estructurat en tres apartats (Hipotèrmia, Desglaç i Refugi). En el seu blog es poden llegir alguns dels poemes.

El llibre de la poeta i actriu molinenca de 26 anys, popular per la seva aparició a la sèrie de televisió “La Riera”, va acompanyat de les il·lustracions de Paula Bonet, llicenciada en Belles Arts i amb formació internacional que ha donat la volta al món amb les seves creacions. La seva aportació gràfica fa del llibre de Solé una obra fresca i singular.

El poemari va ser presentat oficialment el passat 14 de març a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia barceloní. Elisenda Roca, Peter Vives, Anna Sahun i Bibiana Ballbé van recitar fragments del llibre d’Estel Solé, que va presentar el llibre acompanyada de la il•lustradora Paula Bonet i el poeta David Castillo.

Recomanacions personalitzades